MÜDÜRÜMÜZ EVLENİYOR

MÜDÜRÜMÜZ EVLENİYOR

MÜDÜRÜMÜZ EVLENİYOR


Kooperatif Müdürümüz ve Muhasebecimizin mutlu günü


 Kooperatif müdürümüz M. Engin YORULMAZ ve kooperatif muhasebecimiz Buket Nazlı ARICAN evleniyor ve siz değerli esnaf sanatkar ailemizi bir arada olmaya bu mutlu günü paylaşmaya davet ediyor. Kendilerine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

MÜDÜRMÜZÜN MESAJI ;
Ben Aile her şeydir dedikçe bu bazıları için sadece bir şov kimisine göre de sadece lafı güzafdı. Bu gün sizlerle bazı duygularımı paylaşmak, evliliğe ilk adımı attığım bu günü paylaşmak ve tarihe not düşmek istedim. Umarım sabırla okursunuz...
Ben vatanını milletini seven bir adamım. Bundandır ki hizmette bulunduğum esnaf sanatkarı gerçekten ailem olarak gördüm öyle sevdim. Atamızın dediği gibi "Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır" sözüyle yola çıktım. Her ne hizmet üretmeye çalıştıysam sadece milletime olan sevgimden milletime olan bağlılığımdandır. Ben hiç bir zaman eğilip bükülebilen bir adam olmadım. Menfaat ve çıkarlarım için kimsenin karşısında el pençe divan durmadım. Zaten eğilip bükülseydim çok kapıdan geçerdimde hep bu dik duruşumdan kaybettim fakat hiç pişman değilim, ben milletin gönül kapısında girmeyi başarmışım gerisinin bir önemi yok. Bana yapılan hiç bir şey milletime olan hizmet aşkımdan bir zerre bile eksiltemez. İşimde yaptığım bazı farklılıklar, hizmet anlayışım belki birilerine fazla geliyor olabilir yada anlam veremiyor da olabilirler ki bazı dönemler bunun negatif yansımalarını da görüyorum. Şu çok net bilinmelidir ki ben hiç kimseden taktir bekleyerek birşey yapmıyorum, ömrüm boyunca da bir beklentim olmayacak. Ben doğrudan doğruya milletime bağlıyım benim tek derdim milletime hakkıyla hizmettir. Bu gün geldiğim noktada neye sahip olduysam görevde bulunduğum bu kuruluş ve sizler sayesindedir. Ben bu teşkilata doğdum, bu teşkilatla geliştim, esnaf ahlakını bu kuruluşda herkese örnek teşkil etmiş büyüklerimden aldım ve büyüdüm. Bu teşkilat beni önce aş sahibi, sonra büyük bir aile ve bu gün de eş sahibi yaparak kendi ailemi kurmam için vesile oldu. Şimdi ben bu milleti sevmeyeyim ailem demeyeyim de ne diyeyim. 18.03.2023 tarihi itibariyle Kooperatif muhasebecimiz Buket Nazlı Arıcan ile evliliğe ilk adımı allahın da izniyle attık ve evlilik zamanı geldi. Nikahımızda hep birlikte görüşmek dileğiyle, Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin, birliğimize beraberliğimize zarar vermeye çalışacak her türlü musibetten yanlış anlaşılmalardan bizleri korusun ve muhafaza eylesin. Allah iki cihanda da yar ve yardımcımız olsun.
Saygılarımla
"Biz bir aileyiz ve aile her şeydir"